Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs'ın düzenlediği iftar programına, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, eski milletvekili Yaşar Yakış, bürokratlar, akademisyenler, askerlerden oluşan Ankara’daki Düzceliler katıldı.

Birlik, beraberlik, sosyal dayanışma, sosyal yardımlaşma mesajı verilen iftarda Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşu olarak Tüm Düzcelileri bir araya getirebilmenin ve toplumsal barışın temeli olan sosyal dayanışma ve sosyal yardımlaşmayı sağlayabilmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Yemekte yeni ve eski milletvekilleri de birer konuşma yaparken, İftara katılanların ortak kanaati bu iftar buluşmasının faydalı ve verimli geçtiği yönünde oldu. İftara katılan isimler arasında, Sağlık Bakan Müşaviri Halis Katırcıoğlu, Yargıtay üyesi Önder Aytaç, Ankara Cumhuriyet Savcısı Ali Kuşcuoğlu, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Faruk Özlü, Hava Tuğ General Senai Günal, Genel Müdür Ruhi Kurnaz ve çok sayıda Düzceli vardı.

Haber; R. BAL