D-100 Karayolu Kaynaşlı Üçköprü Köyü mevkiinde yalnızca hem Düzceliler’in hem de çevre illerde yaşayanların hizmet vermeye hazır olan Otantik Bahçe’nin açılışı bugün yapıldı.



180 dönümlük arazi içerisinde misafirlerine temiz hava eşliğinde, muhteşem bir gün geçirtmeye hazırlanan ve dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilen Otantik Bahçe’nin açılışına İl Müftüsü Hüseyin Can ve iş insanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.



Ayrıca semazenler tasavvuf müziği eşliğinde gösteri yaptı.



Kendileri için çok önemli olan bugünde konuşan ve heyecanı gözlerinden okunan işletme sahibi Gürsel Öztürk böyle güzel bir yer açmasındaki amacını, “İçimde doğa sevgisi olduğu için bu işe girdim” diye özetledi.

“Ailecek geldiklerinde gün boyu vakit geçirebilecekler”
İşletme sahibi Gürsel Öztürk’ün kızı Elif Öztürk Özen, buranın geçmişinin 5 yıl öncesine dayandığını belirterek, şöyle konuştu:

“Biz burayı ilk aldığımızda burası böyle değildi. Hep birlikte ailecek, buraya göl yaptık, düğün salonumuzu yaptık. Aşağıda küçük bir restoranımız var. Buraya büyük bir restoran daha yaptık. İlerde inşallah, atv, bisiklet turları yürüyüş yollarımız daha olacak. Ailecek geldiklerinde gün boyu vakit geçirebilecekler.”



“Herkesi buraya bekliyoruz”
Elif Öztürk Özen ayrıca, Otantik Bahçe bünyesinde vatandaşlar sunulan hizmetleri ise şöyle anlattı:

“Sabah geldiklerinde güzel bir köy kahvaltısı yapıp daha sonra kamelyalarımızda çay keyfi yapabilirler, kamelyalardan balık tutabilirler. Çocuk oyun alanlarımız var, çocuklar istedikleri gibi vakit geçirebilirler. İleride küçük hayvanlarımız da olacak. O zaman çocuklar daha güzel vakit geçirebilirler. Bisiklet turları, yürüyüşler yapabilirler. Ayrıca yine kamelyalarımızda mangal da yapabilirler. Herkesi buraya bekliyoruz.”

Haber: Ö.YILMAZ