Düzce'nin ilk yerel televizyonu Öncü, siz değerli izleyicilerinden aldığı güç ve güvenle 20. yılına girmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

1994 yılının 21 Şubat'ında Çamköy’de bir villada kurulan Öncü Televizyon bir ilçeden iline yayın yapan ender televizyonların başında geliyordu. Düzce şehir merkezinde bulunan merkez stüdyolarının yanı sıra Bolu bürosu ve stüdyolarıyla Bolu il geneline yıllarca yayın yaptı.

ÖNCÜ TELEVİZYONUN AÇILIŞ GÜNÜ  

Depremlerde merkezdeki stüdyo binası yıkıldıktan sonra Şıralık Öncü Koleji kampüs alanında yapılan yeni yayın stüdyolarında yayınına kesintisiz devam etti.

Depremlerin ardından Düzce il olunca Bolu stüdyolarını kapatarak bu kez yayınlarını tüm ilçeleriyle birlikte Düzce il geneline devam ettirmeye başladı.

20 yıldır bölge halkımızın verdiği destekle büyümeye devam eden Öncü Televizyon doğru tarafsız güvenilir haberciliği ile yüzbinlerin gönlünde özel bir yere sahip oldu.

Düzce’nin gelişmesi ve kalkınması adına yapılan tüm çalışmalara sonuna kadar destek verdi ve kamuoyu oluşmasını sağladı.

ÖNCÜ TELEVİZYONUN 1.YAŞ GÜNÜ 

Düzce'de her iki depremin ardından bir kaç günlük çalışmayla yayınlarını aralıksız olarak sürdüren Öncü Televizyon, ilimize gelen tüm Bakanları ve üst düzey bürokratları canlı yayınlara çıkartıp Düzce halkının sorunlarına çözüm sorularına cevap bulunmasını sağladı.

Konutların zamanında yapılması, Düzce’nin il olması, üniversitenin kurulması gibi daha onlarca önemli sorunun çözümünde Ankara'yla Düzce arasında köprü görevi yaptı, OSB’ler, teşvik, eğitim, sağlık gibi olmazsa olmazların gelişmesi ve Düzce'nin kalkınması adına 20 yıldır il, ilçe, belde, mahalle, ve köylerin yine buralarda yaşayan yüzbinlerce insan tüm sorunlarını bu ekranlar aracılığı ile seçilmişlere ve atanmışlara ulaştırma imkanı buldular. Geride kalan 20 yılda Düzce'nin menfaatleri doğrultusunda sürdürdüğü ilkeli yayın anlayışıyla halktan aldığı güç ve güvenle 20. yıla girmenin kıvancını yaşayan Öncü, 1994 yılından bu yana Düzce’nin amiral gemisi olmaya devam ediyor… Objektif ve seviyeli yayınlarıyla 20 yıldır bölgenin sesi olan Öncü Televizyon basının da öncüsü olmayı sürdürecek.

ÖNCÜ TELEVİZYONUN 20.YAŞ GÜNÜ 

Başarıyla geçen 20 yılı ve doğum gününü kutlayan Öncü TV, Düzce’deki en son gelişmeleri sıcağı sıcağına ekranlara taşımaya, sektördeki sürekli başarısı ve güvenilirliği ile 1 numara olmaya devam edecek.

 

 20. Yıldönümünde Öncü Medya Grubu kurucusu Önder Tonyalı Çalışanları ile pasta kesti. 20 yıl pastasını kesen Tonyalı, günün anlam ve önemine ilişkin şu konuşmayı yaptı:
“İlk gün kullandığımız vizyon ve misyonumuzu bugün gözden geçirdiğimizde; noktasından virgülüne kadar aynı cümlelerin altına imza atmak gurur verici. Hayatta iki tane şeye önem veririm. Birincisi yaptığınız işten haz almak. Hayatım boyunca sevmedim iş yapmadım. Bu işi severek yapıyorum. En iyisi olmak yolundayım. Bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok zor bir iş yapıyoruz. Medya, 24 saat emek isteyen bir iş. Yağmur, çamur, kar demeden insanların istirahat ettiği zamanda mesai harcanan özverili bir iş. Kelime bulmak bunları tarif etmek çok zor. Burada bizimle beraber, yayın yapan diğer medya gruplarına başarılar diliyoruz.”



20. Yıldönümünde Öncü Medya Grubu kurucusu Önder Tonyalı Çalışanları ile pasta kesti. 20 yıl pastasını kesen Tonyalı, günün anlam ve önemine ilişkin şu konuşmayı yaptı:
“İlk gün kullandığımız vizyon ve misyonumuzu bugün gözden geçirdiğimizde; noktasından virgülüne kadar aynı cümlelerin altına imza atmak gurur verici. Hayatım boyunca sevmediğim iş yapmadım. Bu işi severek yapıyorum. En iyisi olmak yolundayım. Bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok zor bir iş yapıyoruz. Medya, 24 saat emek isteyen bir iş. Yağmur, çamur, kar demeden insanların istirahat ettiği zamanda mesai harcanan özverili bir iş. Kelime bulmak bunları tarif etmek çok zor. Burada bizimle beraber, yayın yapan diğer medya gruplarına başarılar diliyoruz.” dedi.

20. yılına girmenin mutluluğunu yaşayan Öncü Televizyonun yıldönümü için bir çok kurum ve kuruluşlardan kutlama mesajları ve çiçekler geldi.

Vali Ali İhsan Öncü Tv'nin kuruluşunun 20. Yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada “Toplumun doğru biçimde bilgilendirilmesine,kamuoyunun haber almasına ve yayınlarıyla ilimizin sosyal ve kültürel yaşantısına katkı sağlayan,yerel basınımızın önemli bir üyesi olan Öncü Televizyonunun 21 Şubat kuruluş yıldönümünü kutlarım.Başta şahsınız olmak üzere tüm televizyon çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim"ifadelerin eyerverdi.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ;21 Şubat 1994'de yayın hayatına başlayan,kurulduğu günden bugüne kadar ,lkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile yayın hayatını sürdüren,yaptığı programlarla yaşadığımız şehirle irtibatımızı sağlayan ilkemize ve milletimize katkı sağlamayı ilke edinen Öncü Tv'nin 20. Yılını kutlar .Emeği geçen tüm çalışan ve yöneticilerini tebrik ederiz."ifadelerini kullandı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tayhan'da bir kutlama mesajı yayınladı.Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, medyada 20 yaşın ciddi bir yaş olduğunu dile getirerek, Öncü Tv’nin geldiği noktanın küçümsenemeyecek derecede büyük bir başarı olduğunu hatırlatarak “Medya uzun soluklu bir yarışı gerektirir.Bu açıdan güven ve istikrarın timsali olan ÖNCÜ TV’nin bugün geldiği noktayı gönülden alkışlıyoruz.”dedi.

Kanalımızın 20. yılı dolayısıyla Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol ve ekibi Öncü Medya Grubunu ziyaret etti. Ziyareti sırasında mikrofon uzattığımız Mertol, kanalımızın 20. Yaşını kutladı ve Öncü RTV’nin Düzce için bir kazanç olduğunu dile getirdi. 


İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez ve bazı parti üyeleri ,Eski AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay Kurucumuz Önder Tonyalı'ya kutlama ziyaretinde bulundular.


DOĞA ÖĞRENCİLERİN'DEN SÜRPRİZ ZİYARET

Düzce Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu öğrencileri de kendi elleriyle hazırladıkları çiçekler ve pasta ile Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve televizyon ekbine sürpriz ziyaret gerçekleştirdiler.Hazırladıkları çiçekler ve pastayı taktim ettiler ve fotaoğraf çektirdiler.

 



Siyasi partiler,Sivil toplum kuruluşları,dernekler ,il ve ilçe belediye başkanları,bazı basın kuruluşları,Kredi kefalat kooperatifi başkanı Ertan Taşlı,İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül,Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs ve daha bir çok isimden Kurumuzun 20. kruluş yıldönümü ile ilgili tebrik mesajları ve çiçekler alındı.



20. yaş günümüzü hatırlayarak kutlayan, mesaj yayınlayan ,ziyaretimize gelen,çiçek gönderen herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca sosyal medyadada bizleri takip etmekten vazgeçmeyen değerli vatandaşlarımız da bizleri bugünümüzde yanlız bırakmadılar. Sosyal medya üzerinden doğum günümüzü kutlayan tüm izleyicilerimize kutlama mesajlarından dolayı teşekkür ediyoruz.Ayrıca Basın şehidimiz Ruhiye Üner'i rahmetle ve sevgiyle anıyoruz.

Haber;S.Kaşkır