1994 yılının 21 Şubat'ında Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak Çamköy'de bir villada kurulan Öncü Televizyonu, 24. yaşında...

Düzce’nin gelişmesine katkı sağlıyor
Yayın hayatına başladığı günden bugüne, kalitesini yükselterek hizmet vermeye devam eden Öncü Televizyonu, ilkeli, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışı ile bölge halkının sorunlarını ekranlara taşıyarak çözüm üretilmesinde köprü vazifesi görüyor. Düzce’nin gelişmesi ve kalkınması adına yapılan tüm çalışmalara sonuna kadar destek veren Öncü TV, şehrin geleceğine yön verecek kararlara yönelik kamuoyu oluşmasına da katkı sağlıyor.

İlçeden ile yayın yapan ender televizyonlardan...
Kurulduğu dönemde bir ilçeden iline yayın yapan ender televizyonların başında gelen Öncü Televizyonu, Düzce şehir merkezinde bulunan merkez stüdyolarının yanı sıra Bolu bürosu ve stüdyolarıyla Bolu il geneline yıllarca yayın yaptı. Depremlerde merkezdeki stüdyo binası yıkıldıktan sonra Şıralık Öncü Koleji Kampüs alanında yapılan yeni yayın stüdyolarında yayına kesintisiz devam etti. Depremlerin ardından Düzce il olunca Bolu stüdyolarını kapatarak bu kez yayınlarını tüm ilçeleriyle birlikte Düzce il genelinde devam ettirmeye başladı. Düzce’deki her iki depremin ardından birkaç günlük çalışmayla yayınlarını aralıksız sürdüren Öncü Televizyonu, şehrin kalkınması adına 24 yıldır il, ilçe, belde, mahalle ve köylerin ve buralarda yaşayan yüz binlerce insanın tüm sorun ve taleplerini mikrofonları aracılığı ile seçilmiş ve atanmışlara ulaştırıyor.

Gelişen teknolojiye ayak uyduruyor
Bugün, Öncü Radyo ve Manşet Gazetesi'ni de bünyesinde barındıran Öncü Medya Grubu çatısı altında Cedidiye Mahallesi Göksel Sokak üzerindeki medya merkez binasında son teknoloji cihaz ve donanımlarla Düzce hakına hizmet veren Öncü, Düzce’nin menfaatleri doğrultusunda sürdürdüğü ilkeli yayın anlayışı, halktan aldığı güç ve güvenle 24. yıla girmenin kıvancını yaşıyor.





Manifestosuna ilk günkü gibi sadık!

İlk kuruluş yıldönümünde yayınladığı manifestoda olduğu gibi ilkeli, hızlı ve doğru yayın anlayışını ilk günkü gibi sürdüren Öncü TV, halktan aldığı güç ve güvenle 24. yıla girmenin kıvancını yaşıyor. Başarıyla geçen 24 yılını ve doğum günün kutlayan Öncü TV, Düzce’deki en son gelişmeleri sıcağı sıcağına ekranlara taşımaya, sektördeki sürekli başarısı ve güvenirliği ile 1 numara olmayı sürdürecek.