Vali Ali Fidan, Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı erkek çocuk esirgeme yurdunun yerine yapılan, 4 bloktan oluşan 40 kişilik çocuk evleri sitesini ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Ali Fidan’a Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de eşlik etti.
Site içinde incelemelerde bulunarak bilgiler alan vali Ali Fidan, evlerde kalan çocuklarla da sohbet etti.
Ziyaretin sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fidan, çocuklar için hazırlanan evleri çok iyi bulduğunu kaydetti
Fidan, “Evleri gezdim. Çocuklarımız gerçekten çok memnun. Önemli olan onları memnuniyeti. Onları en güzel şekilde yetiştirmemiz. Bu evlerimizi yeni açtık. İnşaattan önce görmüştüm. İlk defa geliyorum Düzce’ye yakışır şekilde olmuş. bu site konsept olarak çok güzel. Burada daha çok ev ortamı var. Onlarında yüzü gülüyoruz. Hem evlerimizin standarttı hem tefrişatı çok iyi. Böyle güzel görünce çok memnun oldum.” dedi.
Vali Fidan, yine aynı alan içerisinde kalan bir binanın yaşlılar için rehabilitasyon merkezi yapılması noktasında Bakan Ayşenur İslam’ın söz verdiğini hatırlattı.

Siteyi dolaşan Vali Fidan, çocuklarla da fotoğraf çektirdikten sonra çocuk sitesinden ayrıldı.