Kültür Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi üzerinde hizmete açılan BOND Bistro Cafe, bugün düzenlenen görkemli törenle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Açılış kurdelesini Düzce MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Okan Acar ve CHP eski İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın kestiği törene çok sayıda iş insanı katıldı.

Kurdele kesilmesinin ardından davetlilere özel olarak hazırlatılan ara sıcaklar ve mezeler ikram edildi.



“Şeflerimiz çok iyi yerlerde çalıştılar, ayrıca kendinizi ev konforunda hissedeceksiniz”
BOND Bistro Cafe hakkında bilgi veren BOND Cafe Danışma Sorumlusu Tayfun Bilgili, şu bilgilendirmelerde bulundu:

“BOND Bistro Cafe öncelikle bir patisserie restoran konsepti. Bizim farkımız taze günlük çikolata, kurabiye, kek gibi şeyler üretip bunları restoran kalitesinde servis yapabilmek. Bunun için birçok çalışma yaptık. Şeflerimiz çok iyi yerlerde çalıştılar. Dubai’den bir şefimiz geldi. O bize yenilikler getirecek. Aynı zamanda bu bölgeyi tanıyan çok iyi bir şefimiz var. Ben çok doğru bir proje olacağına inanıyorum. Ve insanların beğenisine bugün bu işletmeyi sunduk. Müziğiyle, kokusuyla, konseptiyle, mutfağıyla, barıyla insanların kendilerini ev konforunda hissedebileceği ve aynı zamanda da profesyonel servis personellerinden bir hizmet alabileceği bir işletme kurduk. Düzce’de insanların dünya standartlarında hizmet alabilmesi adına böyle bir işletme kurduk. Herkesi buraya bekliyoruz. Misafirlerimizi memnun etmek adına elimizden geleni yapacağız.”



“Dünya mutfağımızın en seçkin yemekleri ve enfes içeceklerimiz var”
İşletme yöneticisi Tuğba Efe ise BOND Bistro Cafe’nin Viyana’da başlayan serüveni ile Türkiye’de ilk defa Düzce’de bulunan patisserie bir restoran belirterek, şöyle konuştu:

“Pastanemiz, dünya mutfağımızın en seçkin yemeklerimiz ve enfes içeceklerimiz var . İnsanlar burada bir gününü, müthiş bir kahvaltı ile başlayıp günün ilerleyen saatlerinde 15.00 ile 16.00 arasında müthiş bir çay saatiyle ardından dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle akşam saatinde ise çok nefis kahvelerle günlerini bitirebilirler. Bütün herkes bekliyoruz.”



İşletme Sahibi Yusuf Kurt ise, Avusturya’dan Düzce’ye kahve getirdiklerini belirterek Kahve konusunda oldukça iddialı olduklarını söyledi.

Haber: E.K.DURSUN