Düzce Otomobilciler ve Şoförler Odası ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa bir çalışmasıyla, Düzce’den Kaynaşlı, Doğanlı, ve Beyköy’e gitmekte olan araçlar için yapılacak olan Küçüksu semt garajının temeli atıldı.  

 

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz’ın da bulunduğu temel atma törenin de DESOB Başkanı Kayıkçı, Düzce’nin yeniden yapılandığını, semt garajı için seçilen yerin merkezi bir yer olduğunu, otobüs ve minibüslerin organize olarak çalışmalarının en doğru hareket olacağını belirtirken, bu garaj sayesin de insanların soğukta beklemek zorunda kalmayacağını da dile getirdi.   

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz ise Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in zamanında bir söz verdiğini ve sözünü tutmasının yanı sıra kendilerine bu konuda çok yardımcı olduğunu, en yakın zaman da bitirilip hizmete açılacak olan garajın 250 – 300 otobüse hizmet vermesini planladıklarını ayrıca 30’a yakın peron olacağını belirtirken. Küçüksu havalesinde ki tüm taksicilere de bir taksi yazıhanesi yapılarak  bir araya toplayacaklarını ifade etti.