Düzce’de saat 17.00 itibari ile etkisini göstermeye başlayan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına hayatı adeta felç etti. Özellikle şehir merkezi ve merkeze bağlı mahallelerde hasara neden olan fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Uzunmustafa Mahallesi’ndeki elektrik telleri kıvılcım saçtı
Devrilen reklam panoları, kökünden sökülen ağaçlar, fırtınada uçan çatılar derken şehrin merkezinin bir kısmında da kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Uzunmustafa Mahallesi’nde kuvvetli sağanak ve fırtına elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar vatandaşlarda panik yarattı. Elektrik hattına çok yakın mesafede bulunan ağacın dalları elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar nedeniyle adeta ışık saçtı.











Ağaçlar kökünden söküldü, bir otomobil ağacın altında kaldı
Ayrıca fırtına şehir merkezinde bulunan ağaçları, reklam panolarını ve çatıları devirdi. Rıhtım ve İstanbul ile Düzce’deki bulvarlarda ağaçların bazıları ortadan ikiye ayrıldı bazıları ise kökünden söküldü. Mahallelerde de durum farklı olmadı. Yine Uzunmustafa Mahallesi’nde otomobilin üzerine ağaç devrildi. Maddi hasar gören ağaç vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kaldırılmaya çalışıldı.









Haber: Ö.YILMAZ