VALİLİKTEN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Düzce Valiliği bayramlaşma törenini Düzce İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram, siyasi parti başkanları ve Düzce protokolü katıldı.

 

 



Misafirleri kapıda karşılayan Vali Adnan Yılmaz gelen konuklar ile tek tek bayramlaştı. Müftülük konferans salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine gelen çocuklara Vali Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve TSO Başkanı Fahri Çakır harçlık dağıttı.Fahri Çakır'ın etrafını saran çocuklar harçlık alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

 

 

 



Bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada Düzce'ye olan sevgisini dile getiren Vali Adnan Yılmaz Düzce için “ Cennetten bir köşe” dedi.

 




“DÜZCE'Yİ YÜREĞİMİZE KAZIMIŞIZ”

Vali Adnan Yılmaz sağlık, huzur, birlik ve beraberliğin pekiştiği güzel bir bayram geçirilmesi gerektiğini söyledi.

 

 

 



Yılmaz “ Biz Düzceliyiz, Düzceli olmaktan onur duyuyoruz. Bugünler kardeşlik, dostluk günleridir. Düzceliler bu konuda mahir, bayramlaşmayı en geniş katılımla gerçekleştiren bir il. Düzce'yi yüreğimize kazımışız. Biz Düzce'yi severiz, Düzce bizi sever. Düzce cennetten bir köşe. Burada hizmet etmek büyük bir şanstır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bir bayram günü göreve başlamıştım bu salonda. İşte bugün onun arefesindeyiz. 18 Ağustos da Düzceli kardeşlerime veda edeceğim Düzce'ye bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana. Bulunduğumuz her görevde Düzce'ni hizmetkarı olmaya devam edeceği” dedi. 

 





Haber: M. YILMAZ