Düzce’yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği (DÜZDER) Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e şehir merkezinde atıl vaziyette bulunan binaların çözüme kavuşturulması için Facebook hesabında çağrı yaparak çözüm için katkı sağlayacaklarını söyledi.

Düzce’yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Cemal Aksan sosyal medyada ‘ARTIK YETER... BİR CAN DAHA YANMASIN’ başlıklı yazdığı mesajda “Düzce'nin merkezinde, madde bağımlılarının mesken tuttuğu, İnönü Parkı gibi insan yoğunluğunun içinde, birçok eğitim kurumun yakınında, etrafında birçok evin olduğu Düzce'nin utanç abidesi...
Deprem olalı 16 sene olmasına rağmen hiçbir gelişme olmayan, çarşı merkezindeki çirkin görüntüsü ve depremden dolayı almış olduğu hasar dolayısıyla tehlike saçan bu enkaz görünümlü bina, tamamen madde bağımlılarının mesken tuttuğu bir halde.
Daha önceden yaptığımız uyarılara sağduyu gösteren yetkililer binanın girişlerini tuğla ile kapatmışsa da yine de çözüm olmadı...
Artık Yeter; buradan Başta Belediye Başkanımız Mehmet Keleş olmak üzere tüm yetkilileri bu durumu sonlandırmaları için göreve davet ediyor, yapılacak her olumlu hamlede sonuna kadar yanlarında olacağımızı beyan ediyorum...” ifadelerini kullandı.

Haber:Y.SEVER