Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü parasız ve gündüzlü olarak erkek ve bayan kursiyerlere “dekoratif ahşap süsleme” ve “ebru” mesleki eğitim kursları açıyor.
Mesleki eğitim kurslarından kayıt yaptırmak isteyenlerin “Ebru” kursu için 2 Aralık Pazartesi, “ “dekoratif ahşap süsleme” kursu için 19 Aralık Perşembe günü mesai bitimine kadar şahsen ve posta yoluyla el sanatları eğitim merkezi müdürlüğüne başvurmaları istendi.
Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada kursları müracaat etmek için en az okuryazar olmak, en az 14 yaşında olmak ve herhangi bir El sanatları Eğitim ve öğretimine devam ederken “ hiçbir el sanatları eğitim merkezine kursiyer olarak alınmama” cezası almamış olması gerektiği bildirildi.
Kurslara Kayıt için Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğünün web sitesinden ya da eğitim merkezinden temin edilecek olan kursiyer başvuru ve beyan formu, öğrenim belgesi fotokopisi, nüfus cüzdanı ve son 2 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf istendi.

Haber: S. KAŞKIR