Düzce’de iki gündür aralıksız devam eden kar yağışı eğitime ara verdirdi. Dün alınan bir günlük tatil kararının ardından Düzce Valiliği okul tatilini bir gün daha uzattı. Valilik devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Düzce İl genelinde 08 Ocak Perşembe gününü 1(Bir) gün süreyle okullar tatil etti. Yine Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personel ve hamilelerin de 08 Ocak Perşembe günü 1(bir) gün süreyle idari izinli sayılacak.
Yine Düzce Üniversitesi’nde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretim ve sınavlara 2 gün ara verildi.
Üniversiteden yapılan açıklamada “İlimiz genelinde görülen yoğun kar yağışı nedeniyle Üniversitemiz Senato Kararı ile 07-08 Ocak 2015 tarihlerinde eğitime ve sınavlara ara verilmiştir. 2014-2015 eğitim öğretim yılı güz döneminin 07-08 Ocak 2015 tarihlerinde yapılacak olan final sınavları 10-11 Ocak 2015 Cumartesi ve Pazar günlerinde yapılacaktır.”denildi.
Öğrenci ve Veliler, kar tatili öğrenmek için dün akşamdan bu yana Öncü TV internet sitesini kilitledi. Tıklanma rekoru kıran haberimizin üzerinden Vali Ali İhsan Su’ya yorum atan öğrenciler, tatil haberini öğrenince yine “sizi seviyoruz valim” diyerek sevinçlerini dile getirdi.