Yeni yıla girerken eğlence mekanlarında alkol alanların huzuru bozmaması amacıyla yılbaşı gecesinde polis ekipleri sıkı denetim yaptı. Eski yılı uğurlayıp 2012 yılını alkol duvarlarını aşarak karşılayanların gecenin ilerleyen saatlerinde çevreye rahatsızlık vermemesi için ekipleri gece boyu caddelerdeydi.

Genel olarak gece saatlerinde Düzce şehir merkezi sakin görünürken, eğlence yerlerinden çıkan ve merkezde dolaşan gençler göze çarptı. Emniyet ekipleri de gece boyu vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için cadde ve sokakları kontrol altında tuttu.

 Evleri yerine, yeni yıl için ışıl ışıl süslenen eğlence mekanlarını tercih eden vatandaşlar, 2013 yılını coşku içinde karşıladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı nedeniyle eğlence mekanları özel eğlence programları hazırladı. Haftalar önce rezervasyon yaptıran Düzceliler, yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan dansözle eğlendi. Saatler 2012’in son anlarına yaklaştığında ise heyecan doruk noktaya çıktı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde bir yıl daha geride kalırken, yeni yılın ilk dakikalarında eğlence doruk noktaya ulaştı. Düzce’de yılbaşı gecesini eğlence mekanlarında geçiren vatandaşlar geç saatlere kadar eğlendi.   

Haber; S. KAŞKIR