Aziziye Mahallesi'ndeki pazaryerinde sabaha karşı çıkan yangında sebze-meyve dolu tezgâh alevlere teslim oldu. Tezgahın alevler içerisinde kaldığını gören vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Henüz çıkış nedeni belli olmayan yangında maddi hasar meydana gelirken esnaf, kontrollerin arttırılmasını istedi. Tezgahının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldığını savunan Mustafa Özkan, olayı şöyle anlattı: “Arkadaşlar telefon edince geldim. Tezgah yanmış. 2 bin liralık zararım var. Gece itfaiye gelmiş, polis gelmiş rapor tutmuşlar. Biz de geldik burayı temizledik. Gençlerin işi yüzünden iki milyar zararım var.“

Özkan, devriye polisin geceleri bölgede gezdiğini ama bunun yeterli olmadığını ifade etti. Özkan, “Biz buraya kamera istiyoruz, bu olay daha önce de birkaç kez yaşandı. Pazaryeri gençlerin içki alemi yeri oldu. Akşamları oturuyorlar, muhabbet ediyorlar, kasaları yakıyorlar. Bunu madde bağımlıları, alkol alanlar yapıyor. Burada hiçbir güvenlik yok. Daha önce yetkililere başvurduk ama burada bir şey değişmedi.“ dedi.

Haber: İ.KELEŞ