Düzce Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serhat Geçtim ve yönetim kurulu üyeleri 17 Şubat cumartesi günü gerçekleşmesi planlanan genel kurul öncesinde, Düzce’de bulunan bir restoranda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

“Şuana kadar oy istemedik; biz onların gönüllerine girdik”
17 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul için tam kadro hazır olduklarını belirten Başkan Geçtim yaptığı basın açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

“2018 yılı Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odasının 17 Şubat Cumartesi günü Genel Kurulu var. Biz mevcut yönetim kadrosu olarak, 17 Şubatta yapılacak olan genel kurula tam kadro hazırız. Zaten yapmış olduğumuz görev süresince, bunu arkadaşlara anlatmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde aynı hızda üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz insanlardan şuana kadar oy istemedik. Biz onların gönüllerine girdiğimizden eminiz.”

“Elektrikçiler Odası proje çizmeyi bıraktığı an çok büyük rakamlarla proje çizilir”
Geçmiş yıllarda yaptıkları faaliyetleri aktarmasının ardından, önceden bir elektrikçinin 10 daire için imza yetkisi varken şu an 500 daireye kadar imza yetkisinin bulunduğunu kaydeden Geçtim, bunun büyük bir hizmet olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

Elektrik projeleri piyasada çok dağınık bir şekilde yüksek fiyatlara çizilirken, şuanda Düzce Elektrikçiler Odası’nda elektrik teknisyeni, teknikeri arkadaşlarımız üyelere yok pahasına diyebiliriz elektrik proje çizimi verilmektedir. Bu tabii tepkilere yol açtı daha önce. Çünkü piyasada proje çizenlerin işine bir anlamda taş koymuş olduk ama bizim burada amacımız para kazanmak değil. Odalar para kazanmaz, odalar ticaret yapmaz, eğer oda üyesine hizmet ediyorsa hizmet noktasında da biz kimseyi dinlemeyiz. Bu işe başlamadan önce benim kendi proje ofisim vardı. Ama bu görevi aldıktan sonra, kendi yapmış olduğum ofisi kapattım, tamamen hizmet anlamında Düzce Elektrikçiler Odası’nda son 8 yıldır elektrik projesi çizilmekte. Bu çok büyük bir hizmet. Düzce Elektrikçiler Odası proje çizmeyi bıraktığı an piyasada çok büyük rakamlarla proje çizilir.”

Haber: H. GÜRSOY