26 Mart 2012 tarihinde kurulan Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Düzce Şubesi ikinci tanışma ve kaynaşma etkinliğini gerçekleştirdi.

Başkanlığını Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer’in Eşi Süleyha Gezer’in yaptığı dernek, Düzce Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli emniyet mensuplarının  çocuklarının eğitim ve sosyal yardım faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla yemekte bir araya geldi.
Aynı Ailenin Fertleriyiz

Yeni Kent Polis Merkezinde düzenlenen etkinlikte açılış konuşması yapan Dernek Başkan Yardımcısı Yasemin Tuna, polis eşlerinin etkinliğe gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tuna, “ Bizler aynı ailenin fertleriyiz. Birbirimize destek olduğumuzda elbette ki bu ailenin bağışları daha da güçlenecektir. Derneğimizin çalışmalarına yön verebilecek fikir ve görüşlerinizi her zaman bekliyoruz. Bu dernek hepimizindir. El ele verilerek güzel işler yapacağımıza inanıyorum.” Diye konuştu.

Tuna’nın konuşmasının ardından  Atatürk İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencileri davetlilere öğretmenleri Hatice Ateş idaresinde hazırladıkları dans ve folklor gösterisini sundu.Minik öğrencilerin hazırladığı dans gösteri davetlilerden büyük alkış aldı.

Davetliler Grup Klasik’in canlı müziği eşliğinde yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

Haber; S. KAŞKIR