Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, geçtiğimiz 1 Kasım gecesinde roman vatandaşların yaşadığı mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Mahallede bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen heyet onların sıkıntı ve taleplerini dinlemiş hatta İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, “Baskına değil, sohbete geldik. Gençler, buralarda hayat nasıl gidiyor, ne yapabiliriz sizin için?” demişti.



Vatandaşlar ise heyete, kural tanımaz sürücülerden, madde bağımlılarında ve alkol alıp mahalle sakinlerine rahatsızlık veren kişilerden dert yandı.

“Kural tanımam diyorsan ben de seni tanımam”
İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ise, bu sorumsuz kişilerce rahatsız edilen mahalle sakinlerinin huzur ve güvenliğinin sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

“İnsanlar yasalara, devlet kurumlarının almış olduğu kararlara ve insanların hakkına hukukuna saygı duyduğu sürece bizim başımızın tacı. Ama ben kanun tanımam, kural tanımam diyorsan ben de seni tanımam o zaman. Onun da karşılığını görürsün.”