Ekonomik ömrü dolan elektrik şebekelerinin yenilenmesi kapsamında, Cumayeri İlçesi Çevrik Mahallesi’nde trafo güç artırımı ile kapasite artışı sağlamak üzere trafo yenilenmesini sağlayan SEDAŞ, dağıtım panoları ve elektik şebekesi iletkenleri yenilenen elektrik hattında eskiyen ve ekonomik ömrü dolan direkleri değiştirdi.
 
Çevrik Mahallesi Muhtarı Zeki Poyraz, SEDAŞ yöneticileri ve saha çalışanlarına müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet verilmesi yönünde yapılan çalışmalara teşekkür etti. Poyraz, mahallelerinde gerçekleşen arızaların önlenmesi yönünde şebeke yenileme ve trafo güç artırımı ile gerilim düşümü sorunlarının yaşanmayacak olmasından ötürü çok memnun olduklarını belirtti.
 
SEDAŞ ekipleri, Düzce de Konuralp, Aybaşı Köyü’nde de yeni bir trafo tesisi yapımı ile birlikte, 20 direkli yeni şebeke yapımı, yenilenen dağıtım panoları ve 4 kilometrelik enerji hattı iletkenlerinin montajını gerçekleştirdi.  Kaliteli, güvenli ve kesintisiz elektrik enerjisi hizmeti verilmesi için SEDAŞ tarafından yapılan yatırımlardan duydukları memnuniyeti dile getiren Aybaşı Köyü Muhtarı Yaşar Çengel, “SEDAŞ’ın köyümüzde yaptığı bu yatırım çalışmaları için başta SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’a, Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk’e ve Dağıtım Varlıkları Grup Müdürü Enver Aka’ya olmak üzere sahada görev yapan tüm SEDAŞ ekiplerine, köyümüzdeki vatandaşlarımız  adına ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz” dedi. SEDAŞ yöneticileri Düzce de pek çok bölgede çalışmaların devam ettiğini belirttiler.   
 
Öte yandan, SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Düzce İl Yöneticisi Barış Cerlet ve SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Yapım İşleri Müdürü Gökhan Öztürk ile Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Faruk Bezci  Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’i  makamında ziyaret ettiler.

DÜZCE İL YÖNETİCİSİ BİLGİLENDİRDİ
SEDAŞ Düzce İl Yöneticisi Barış Cerlet, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’e  nezaket ziyareti sırasında, SEDAŞ’ın son dönemde yaptığı bakım onarım çalışmaları ile gerçekleştirilen kapasite artışı ve yenileme çalışmaları hakkında bilgiler verirken, özellikle seçim güvenliği için SEDAŞ tarafından alınan önlemler hakkında, ayrıca SEDAŞ’ın planlaması içinde yer alan ve tamamlanmış olan Necla Pekolcay Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu çevresindeki yollarda da öğrencilerin güvenli ulaşım sağlayabilmeleri adına yapılan genel aydınlatma tesis çalışması  hakkında bilgiler verdi. SEDAŞ heyeti, ayrıca SEDAŞ’ın görev ve sorumlulukları  kapsamında arıza bakım, genel aydınlatma, sayaç okuma, kayıp kaçakla mücadele, yatırım çalışmaları faaliyetlerini sürdürdüğünü ancak perakende elektrik satışı faaliyetlerinin görevli tedarik şirketi ve perakende satış lisansı sahibi şirketlerin faaliyeti olduğunu belirttiler. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz SEDAŞ’ın faaliyetleri ve özellikle aydınlatma çalışmaları, faaliyet ayrıştırması hakkında bilgilendirilmiş olmaktan memnun olduğunu ifade etti. 

SEDAŞ ÇALIŞANLARINDAN EMNİYET TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR   
SEDAŞ heyeti ziyareti sırasında  İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’e  SEDAŞ çalışanlarının mesajlarını iletmek istediklerini belirterek, “Tüm yöneticilerimizin ve arkadaşlarımızın, toplum ve fert olarak huzur, güven içerisinde, aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için emniyet teşkilatının gösterdiği, fedakarlık ve kahramanlıklara, hayatımızın teminatı, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı için durmadan, fedakârca hizmet veren tüm emniyet mensuplarına, Makamınızda  sizin şahsınızda teşekkür mesajlarını iletiyor, camianızın başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dediler.    

NEZAKET ZİYARETİNE TEŞEKKÜR
Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, misafirleri ile yakından ilgilendi. SEDAŞ’ın Kurumsal anlamda yaptığı nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, SEDAŞ camiasının iyi dilek mesajlarını memnuniyetle kabul ettiğini söyledi ve “Kurumlar arası ilişkilere önem verdiğiniz için tebrik ederim. Elektrik enerjisinin kesintisiz ve sürekli,  olarak verilebilmesi için gece gündüz demeden görev yapan, tehlike sınıfı yüksek bir iş kolunda meşakkatli  bir işi vardiyalı olarak, 7 gün 24 saat gerçekleştiren SEDAŞ çalışanlarına ben de kendim ve teşkilatımız adına başarılar diliyorum. Nezaket ziyaretinize de çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

Haber: S.AYAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ