Düzce'de Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş münasebetiyle Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Anıt Park Meydanı'nda bir tören düzenlendi.


Anıt Park Meydanı'nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Düzce Baro Başkanı Ali Dilber ile tüm polis teşkilatı tam kadro katıldı.Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.Ardından polis araçlarının korteji yapıldı. Şehir turu atan polislere, vatandaşlarda sevgi gösterilerinde bulundu.

Mesaj kutladılar

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Yıldönümü gün boyu yapılacak programlarla devam ederken, bugüne özel kutlama mesajların yayınlandı. Vali Ali Fidan, Düzce ilimizde de halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamasını sağlamak adına fedakârca görev yapan polisimiz, her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir. Gerek güvenliğin sağlanmasında, gerekse suç ve suçluyla mücadele edilmesinde polisimize desteğini esirgemeyen saygıdeğer Düzce halkına, kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerimi sunuyorum.  Tüm teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, başarı ve mutluluklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.Yine AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit de birer mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Yıldönümü kutladı. 

Haber;Y.SEVER