İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çalışan 14 personel için dün akşam rütbe terfi töreni vardı. 14 personelin aileleri ve yakınların da katıldığı Yenikent Polis merkezindeki törende,  1. Sınıf emniyet müdürü olarak tayini çıkan iki personel için veda yemeği düzenlendi.
Rütbe terfi töreni öncesi konuşma yapan Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, terfi eden personelleri kutlarken, tayini çıkan emniyet mensuplarına da yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Gezer,“Burada bu güzel akşamda sizlerle bir arada olmak benim için çok güzel bir duygudur. Görüyorum ki terfi alan arkadaşlarımızın eşleri ve yakınları da burada. Onların bu güzel günlerinde yanlarında olmanız onlara büyük bir şefkat katacaktır. Ayrıca polis ailelerimize ayrı bir teşekkür ediyorum. Onlar sabırla bu vatana iyi bir şekilde hizmet eden bir evlat yetiştirdiler. Ben rütbe alacak tüm personelimizi kutluyorum. Ayrıca tayini çıkan arkadaşlarımız ile ayrılıyoruz . Fakat onlarda vatanı koruma sevdası ile yola çıktılar. Gidecekleri yerde kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.

Gezer’in konuşmasının ardından çeşitli rütbelere terfi eden 14 personele rütbeleri takıldı.

Ümit Karapınar ve Süreyya Türkölmez 1. Sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine, Osman Tuna 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine, Osman Gülbel, Oktay Özbakır, Akın Keskin, Nuri Adak 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine, Serhat Cora ,Aytaç Tefek, Abdullah Tomar, Selahattin Eruçar 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederken, Selçuk Yağçı ve Hakkı Salık Emniyet Amirliği rütbesine, Gökmen Erdem’e Komiserlik rütbesine yükseldi.

Tören, canlı müzik eşliğinde devam etti.

Haber; E. BEKTAŞ