Bu sene ikincisi düzenlenen otomobil güzellik yarışmasına 300 otomobil sahibi başvuru yaptı ancak bunlardan 30 asıl 10 yedek aracın başvuruları kabul edildi.

 

 

Düzce’nin en merkezi yeri Anıtpark meydanında gerçekleştirilen etkinlik, Düzce Belediyesi ve Düzce Garaj Motor Sporları Kulübü tarafından bu yıl ikinci kez düzenlendi. Yarışmaya, Düzce'den katılımcıların yanısıra İstanbul, Bursa, Sakarya, Bolu, Zonguldak, Yalova, Kocaeli gibi çevre illerden de katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Renkli görüntülerin yer aldığı yarışmada, halk oylamasının bitmesinin ardından Jüri üyeleri, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Garaj Motor Sporları Kulübü Başkanı Şenol Benli, Bursa'da bulunan tüm modifiye Kulüpleri Başkanı Serkan Avcı, redlinetime.atacan'dan Güral Garip yarışmanın sonucunu belirledi.

Yarışmada Gökmen Kaya birinci olurken, Tolga Balcı ikinci, Erhan Koca ise üçüncü olarak kupalarını aldılar. Ramazan Bilgin, Mehmet Kulaç ve Eren Bediz'de mansiyon ödüllerini almaya hak kazandı. Ayrıca 10 ayrı dalda da başvuruları kabul edilen araçlar arasında dereceye girenlere, jant güzeli, en basık araç güzeli, boya güzeli gibi 10 ayrı kategoride de ödüller dağıtıldı.
Yarışmanın bitiminde drift yapan araç sahiplerini polisler dağıttı.


Haber: Ö. ZENGİN