1989 yılında Tunceli'de kaymakam adayı olarak ilk görevine başlayan Düzce vali yardımcısı Kazım Karabulut, yamaç paraşütü tutkusu az kalsın canından ediyordu. Geçirdiği talihsiz kazaları nedeniyle belki de Türkiye'nin en talihsiz bürokratlarından biri olan Karabulut, ilk kazasını Toroslar-Aslanköy yamaç paraşüdü yaparken geçirmiş. Yamaç paraşütüyle uçtuğu sırada kanadı kapanan ve hızla yere düşmeye başlayan Karabulut, 2006 yılında geçirdiği bu kazayı bir kolu ve kaburgalarındaki kırıklarla atlatmış.

Yaşadığı kazaya rağmen tutkusundan vazgeçmeyen Karabulut, ikinci kazasını 2009 yılında Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine kaymakam olarak görev yaparken atlatmış.  2013 yılının Ağustos ayında ilçenin Erkızı tepesinden paraşütüyle havalanan Karabulut,, ters ve sert esen rüzgarın tesiriyle sürüklenerek kayalıklara çarpıp ağır yaralandı. Hava ambulansı ile Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakıma kaldırılan Karabulut, bir dizi beyin ameliyatı geçirdi ve kazadan aylar sonra iyileşebilmiş.

3 çocuk babası Kazım Karabulut, geçirdiği paraşüt kazaları sonrası bir daha uçmama kararı alsa da bu kez kaza onu havada değil, karada buldu. Karabulut, Düzce’de geçtiğimiz gün yaşadığı kazada ağır yaralı kurtularak bir kez daha ölümün kıyısından döndü!

hABER;s.kaşkır