Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi Düzce Belediyesi ile engelli annelerine yönelik çok özel bir gün düzenledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü belki de en çok hak eden fedakâr engelli annelerine bir gün dahi olsa kendilerine zaman ayırmalarını sağladı. “Engel Tanımayan Anneler Eğleniyor” adı altında düzenlenen etkinlikte Şarkıcı Nilay Dorsa’da birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş ve Belediye Meclisi’nin bayan üyeleri de programda yer aldı. Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi Başkanı Nurullah Çelebi, engelli annelerine yaptığı konuşmada kendilerine zaman ayıramayan anneler için böyle bir organizasyon yaptıklarını ifade etti.



Başkan Nurullah Çelebi’nin konuşmasının ardından davete katılan anneler, canlı müzik eşliğinde doyasıya oynadılar.
Programda Şarkıcı Nilay Dorsa’nın sahne almasıyla eğlence zirveye ulaştı. Sevilen şarkılarını seslendiren Dorsa’nın şarkılarına annelerde eşlik etti.






Etkinlik hakkında düşüncelerini paylaşan Dorsa, ilk olarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Engelli annelerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyleyen Dorsa, engelli vatandaşların toplumda önemli bir yere sahip olduklarını söyleyerek engelli annelerinin büyük bir özveride bulunduğunu belirtti.
Annelerin eğlencesi Şarkıcı Nilay Dorsa’nın şarkılarıyla sürdü.


Haber:Y.SEVER