Düzce Belediyesi’nin “Engelsiz Kafe” projesinden sonra Yığılca Belediyesi de engelli bireylerin sosyal yaşama katılması amacıyla “Tut Elimden Ben de Varım” projesini hayata geçirdi. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in üzerinde titizlikle durduğu proje çerçevesinde başlatılan çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

İlçede yaşayan engelli vatandaşlara dönük hazırlanan önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan “Tut Elimden Ben de Varım” ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yiğit, “Engelli vatandaşlarımızı sosyal hayata kazandırma projemiz olan ve üretkenliklerine bir nebze de olsa katkı sağlayacağımıza inandığımız çalışmalarımızda sona gelindi. Bu amaçla yapmış olduğumuz şehir içi ahşap büfelerimize son şeklini veriyoruz. Bu büfelerde hak sahibi engelli kardeşlerimizi yeni iş yerleriyle buluşturuyoruz. “Engelsiz bir hayat” sloganıyla yaptığımız bütün düzenlemeler ile bu kardeşlerimizin hiçbir zorluk yaşamamalarını hedefliyoruz.” dedi.  

Başkan Yiğit ayrıca anahtar teslimlerine başlanan iş yerleri ile ilgili hak sahibi engelli vatandaşların hiçbir maddi yükümlülük altına girmeyeceklerini vurguladı.