Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Düzce’de bulunan bir düğün salonunda engelli ve engelli ailelerinin bir araya geldiği bir etkinlik düzenleyen dernek ayrıca önemli bir sosyal sorumluluğa da dikkatleri çekti.



Etkinlikte, bağışçıların yardımları ile alınan 1 akülü sandalye ve 3 tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bedensel engelli bireylere hayatlarını en azından bir nebze de kolaylaştırması hediye edildi.
Düzenlenen etkinliğe, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, Biz Büyük Bir Aileyiz Dernek Başkanı İsmail Yıldız, engelli ve engelli yakınları katıldı.



“Biz hakikaten büyük bir aileyiz”

Deniz, bu önemli günün önemine dikkat çekerek yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Bu manzara hakikaten Türk Milleti’ne husus bir manzara. Bu hiçbir millette görülmeyen büyük bir dayanışma örneği. Hani bir sözümüz vardır, sevinçler paylaştıkça çoğalır, sıkıntılar paylaştıkça azalır. Tabi millet olarak özellikle bu konulardaki duyarlılığımız hiçbir millete nasip olmayacak özellikte. Tabi bu özellikleri de ortaya çıkartacak dernek, vakıf adı altında organize edilmesi gerekiyor. Bağışçı ve destekçilerimizin haberdar olması gerekiyor. Ülkemizde birçok okul ve derneğimiz var. Düzce, nüfusunun üzerinde o kadar büyük işler yapıyor ki biz de hayretle izliyoruz. Biz de zaman zaman çok elimizden bir şey gelmese de katılarak destek olmaya çalışıyoruz. Biz hakikaten büyük bir aileyiz.”



Özellikle engelli bireylere yönelik her türlü faaliyete katılımları ile destek veren İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir’in engelli bir gençle birlikte söylediği “Çanakkele Türküsü”, etkinliğe katılanlara hem duygusal ve hem keyifli anlar yaşattı.

HABER: Ö. YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8