Engelli vatandaşlara yönelik rehabilitasyon ve etkinlik hizmeti verecek olan Kalıcı Konutlar'daki Engelsiz Yaşam Alanı inşaatı sona erdi. Düzce için önemli bir proje olan yaşam alanında şu günlerde çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Yakında engelli bireyler ve ailelere kapılarını açacak olan Engelsiz Yaşam Alanı'nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.



Etkinliğe Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve Şehir ve Çevrecilik İl Müdürü Nurhan Kartal katıldı.



Vali Dağlı ve kurum müdürleri, merkezi yeşillendirecek fidanları toprakla buluşturdu.

Vali Dr. Zülkif Dağlı fidan dikiminin ardından binanın maliye işleriyle ilgilenen ve 4 gün önce vefat eden Osman Acın anısına da fidan diktiklerini söyledi.



“Daha konforlu bir hayatı devam ettirecekler”

Dr. Zülkif Dağlı, Engelsiz Yaşam Alanı’nın çok konforlu olduğunu dile getirerek sözlerini şöyle ifade etti, “Burası engelsiz yaşam merkezi. 60 tane vatandaşımız burada kalmak suretiyle daha konforlu bir hayatı devam ettirecekler. Binamızın inşaatı bitti. Bakanlığımızdan personel tahsisi yapıldıktan sonra buraya vatandaşlarımız gelecek.  Düzcemiz için gurur kaynağı bir tesis. Konum olarak da çok güzel, burası kalıcı konutların en güzel yeri. Aile müdürlüğümüz ukdesinde çalıştırılmaya devam edilecek. Bu binanın yapılış sürecinde maliye birimde görev yapan bir arkadaşımız 4 gün önce vefat etti. Osman Acın adlı memurumuz. Onun için de bir ağaç diktik.” dedi.

HABER: C. ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8