Bölgede hızla büyüyen Ensar Gıda, Bünyesine kattığı Hiper Marketinin açılışını bugün gerçekleştirdi. Milletvekili Metin Kaşıkoğlu başta olmak üzere siyasilerin de büyük ilgi gösterdiği açılışta adeta izdiham yaşandı. Düzce Vali Yardımcısı Osman Demir, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut’un da katıldığı açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Düzce Belediyesi Mehteran takımının da muhteşem bir gösteri yaptığı açılışta konuşan Ensar Hiper Market sahibi İbrahim Çelik, yatırımların devam edeceği müjdesini vererek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük de 6 aydır hiçbir açılışa katılmadığını belirterek yaşanan kriz ortada. Böyle bir dönemde tamamen yerel bir sermaye ile Düzce’ye yapılan bu yatırımı destekliyoruz dedi.

 

Düzce Vali Yardımcısı Osman Demir de yerel marketlerin önemine değinerek, bu tür işletmelerin Düzce’de sayısının artmasını temenni ettiğini dile getirdi.

 

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Alaattin Gürpınar tarafından dua okundu ve  kurdela kesilerek Ensar Hiper Marketin açılışı gerçekleştirdi. Kurdelayı Kesen Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, market sahiplerini tebrik ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Halkın da büyük ilgi gösterdiği açılış nedeniyle Market içerisinde de adeta izdiham yaşanırken vatandaşlar ucuz ve hesaplı gördükleri ürünlerden de almayı ihmal etmediler.