Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Öncü Medya Grubu Genel Müdürü Murat Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Konuralp, Düzce Merkez'e bağlanmadan önce son belediye başkanlığı görevini yapan Yusuf Ercan da televizyonu ziyaret ederek Türkseven ve Yavuz’a bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi.

“Bu konuda en ufak bir tereddüdümüz yok”
Ercan, ziyaret sırasında ziyaret nedenini şu cümlelerle özetledi:

“Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Faruk, çok sevdiğimiz, saydığımız, popüler bir arkadaşımızdır. Düzce’nin saygın işadamlarından bir tanesidir. Medya konusunda aldığı bir kararla bu firmayı kendilerine uygun gördüler. Kendilerini tebrik ediyorum. Medya önemli bir sektördür. Medyayla birlikte işlerini daha sağlıklı yürüteceğine inanıyorum. Öncü TV zaten yıllardır Düzce’ye hizmet veren güçlü bir kuruluş. Haberleriyle, olaylarıyla, objektifliğiyle Düzce’ye örnek olmuş bir kuruluş. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte de Türkseven ailesinin katkılarıyla daha ileriye gideceğine inanıyorum. Bu konuda en ufak bir tereddüdümüz yok.”

“Önümüzdeki süreçte bu konuyla ilgili daha farklı olarak size bilgi vermeye çalışacağım”
Yerel seçimlerde aday olma ihtimalini de değerlendiren Ercan, konuşmasına şu cümlelerle devam etti:

“Siyasetten bir türlü kopamıyoruz. Belediye başkanlığı süreci bittikten sonraki süreçte piyasada gezerken eşimiz, dostumuz bizden siyasi olmamız için bir şeyler talep ediyor ve duyarsız kalamıyorsunuz. Dolayısıyla bu yerel seçim süreci içerisinde arkadaşlarımız, dostlarımız adaylık konusunu zikrediyorlar. Böyle bir talep var ve bu talebe duyarsız kalamayız.  Bunu zaman gösterecek. Halkın talebini göz ardı edemeyiz. Önümüzdeki süreçte bu konuyla ilgili daha farklı olarak size bilgi vermeye çalışacağım.”

“Düzce’yi en iyi şekilde en iyi seviyeye getirmek için mücadele edeceğimizi düşünüyorum.”
Düzce’de yapılması gereken çalışmalara da değinen Ercan, açıklamasını şu cümlelerle sonlandırdı:

“Düzce’de yapılacak çok şey var. Biz dışarıdan duyduğumuz ve kendi yorumumuz itibariyle gerçi içine girince daha farklı oluyor. Biz bunu çok fazla yaşadık. Onun için şimdi Düzce’ye yapılacak çok şey var derken biz bunu eğer böyle bir durum gerçekleşirse biz şunu yapacağız, bunu yapacağızdan ziyade halkın nabzını tutarak halk Düzce için ne istiyor? Ne yapılmasını istiyor? Düzce için ne gerekli? Benim kişisel yönden düşüncem bu doğrultudadır. Biz güzel projeler üretebilir, yapabiliriz ama benim için bir şey ifade etmiyor. Sonuçta halk bizi seçiyor, halkın için bir şeyler yapmak lazım. Biz bu süreçte olursak eğer dediğim gibi halkın isteklerini yerine getirmek için Düzce’de görev yapmak için mücadele edeceğiz. Dediğim gibi mega projeler ya da herhangi projeler yapılabilir ama bunlar benim kişisel düşünceme uygun değil. Bir dönem belediye başkanlığı yaptık. Onun için yapmakla islemek arasında çok fark var. Halkın isteklerini gündemde tutarak Düzce’yi en iyi şekilde en iyi seviyeye getirmek için mücadele edeceğimizi düşünüyorum.”

Haber: M. AYDIN