Gümüşova Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca Gümüşovalılar için düzenlediği etkinlikler kapsamında dün akşam iftar sonrasında Dursun Ali Erzincanlı halka şiir ziyafeti tattırdı.

On bir ayın sultanı başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket ayı olan Ramazan ayı tüm İslam aleminde olduğu gibi Gümüşova'da da Gümüşova Belediyesinin programlarıyla coşku içerisinde yaşanıyor. Gümüşova Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler sayesinde eski Ramazanların yardımlaşma ve dayanışma gelenekleri yaşatılıyor. Gümüşovalılar, Ramazan ayının manevi atmosferini Dursun Ali Erzincanlı ile dün akşam bambaşka bir şekilde yaşadı. Erzincanlı, birbirinden güzel anlam ve duygu yüklü şiirlerini seslendirdi. Güçlü yorumu ile gönülleri titreten Erzincanlı, Gümüşova’da sevenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Gümüşova’da Gümüşova Belediyesi tarafından bayram havasında geçen o eski Ramazan geceleri 10 Temmuz Cuma Ömer Döngeloğlu, 11 Temmuz Cumartesi Sakarya İlahi Grubu ve 13 Temmuz Pazartesi Türkiye birincisi hafızlar Kadir gecesi özel programlarıyla sürecek.

Haber:Y.SEVER