Muş Valisi Düzceli Aziz Yıldırım’ın eşini son yolculuğuna uğurladı. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde durumu kötüye giden 54 yaşındaki Selma Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Merhume Yıldırım, bugün Kaynaşlı Kumluca Camii’nde Afyon Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından ikindi namazına müteakip kıldırılan cenaze namazının ardından Kaynaşlı Şehir Mezarlığı’na defnedildi.



Yıldırım ailesini bu acı gününde, Düzce’nin eski Valileri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ali Fidan, Adnan Yılmaz, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bolu Valisi Aydın Baruş, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce eski Milletvekili Fevai Arslan, eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.



Öte yandan cenazeye üst düzey bürokratlardan çok sayıda çelenk gönderildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Van Valisi Murat Zoroğlu ve pek çok isim Yıldırım acısını paylaştı.






Haber: H.GÜRSOY