Son günlerde gündemde dolaşan “Kriz geliyor harcamayın.” Açıklamaları hala yankı uyandırmaya devam ederken bugün mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Esnaf Odası Başkanı Kemal Korkmaz, şuanda herhangi bir krizin olmadığını sadece yaklaşan hasat zamanından dolayı bir durgunluğun olduğunu ifade etti. Durgunluk dolayısı ile esnafın durumunun biraz sıkıntılı olduğunu belirten Korkmaz, “Esnaf ağlamaktan bunaldı.” Şeklinde konuştu.

“Şu anda herhangi bir kriz ortamı yok. Sadece hasat zamanından dolayı esnafta şuanda bir durgunluk var. Bir hafta sonra ramazana gireceğiz. Vatandaş bu parayı mecbur harcayacak. Mutlaka bu parayı harcayacağız. Ağlamaktan esnaf bunaldı. Bugünkü ortam bize rahat geliyor. Birimizin yoku hepimizin yoku demek.”

Bolu Dağı’nda yapılan ve önümüzdeki günlerde bir bölümünün açılışı yapılacak olan Highway Outlet ile ilgili de konuşan Korkmaz, Kaynaşlı’nın bu yönden şanslı olduğunu ve Kaynaşlı’nın bu şansı iyi değerlendireceğini ifade etti.

“En şanslı Kaynaşlı olacak. Kaynaşlı bu şansı iyi değerlendirecek. Bizim önümüz açık. Buradan insanımız ekmek yiyecek. Bunu yanı sıra Topuk Yaylası’nda yapılan Fenerbahçe tesisi de bizim için büyük şans. Bizim esnafımız eğitimli. Başka esnaflar gibi monoton değil.”

Haber; R. BAL