GAZ ELEKTİRİK VE ULAŞIMDAN SONRA...
Çilimil TOKİ'de doğalgazların yakılmaması üzerine evlerde "donuyoruz" diye isyan eden "Konut sahipleri"ne bu defa yeni bir "MAĞDUR KESİM" dahil oldu. Çilimli'li esnaflar...
 
Çilimli TOKİ'de  ev sahibi olma büyük hayali ve sevinciyle eşyalarını taşıyarak  yerleşen, ancak "doğal gazlı sıcak evlerde kışı geçirelim" özlemiyle  evlere taşınan konut sahipleri bir türlü emellerine kavuşamamanın ızdırabını yaşarken, bu çile çeken konut sahiplerine bu defa yeni bir "Mağdur Kesim" eklendi..

TOKİ MÜTEAHHİTLERİ  İFLAS ETTİRDİ..
"Konut yapıyorum" diyerek Çilimli TOKİ'de faaliyet gösterip sonradan ortalıktan kaybolan bazı  Müteahhitlerin ilçede bulunan bakkal, manaf nalbur ve fırıncı olmak üzere bir çok esnafı "iflas ettirerek" sessiz sedasız ilçeden ayrıldıkları açıklandı.ÖNCÜ Haber'in Çilimli TOKİ İnşaatlarında yaptığı çalışma esnasında mikrofonlarımıza yansıyan zerzenişlerden bir kare..
 
DÜZCE'DE DE YAŞANMIŞTI..
Daha önce de Düzce Kalıcı Konutlarda 2000'li yıllarda TOKİ Müteahhitleri Düzce'de bir çok esnaftan yaptıkları alışverişin parasını ödememiş ve çok sayıda Düzceli esnafı iflasa sürüklemişti..Daha önce Düzce  kalıcı Konutlar'da yaşanan mutsuzluğa bu defa Çilimli esnafının dahil olması, dar imkanlarla ticaret yapan küçük esnafı daha da sıkıntıya soktuğu gibi yeni iflasların da kapıda olduğu gelen haberler arasında.   

Haber:E.TAYHAN