Düzce Belediye Meclisi Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in talebi üzerine,  Mergiç Köyü mevkiinde bulunan  belediyeye ait et kombinasının üzerinde bulunduğu arsanın bir bölümünün satışı için encümene yetki verdi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Et kombinasının yanında bulunan bir gıda işletmesinin Et kombinasının alanının 5 dönümlük bir bölümüne talip olduğunu belirterek, belediye encümenine satış için yetki verilmesini istedi.

 

Üyelerin soruları üzerine özel işletmenin genişleme amacıyla kullanabileceği bir arazisinin olmadığını belirten Keleş,  bu arsanın iyi bir fiyatla satılabileceğini, satıştan elde edilecek gelir ile et kombinasının modernizasyonun gerçekleştirilebileceğini söyledi.

 

Satıştan elde edilecek gelirin  ihtiyaca cevap verecek modernizasyonu sağlayacak bir miktarda olmaması durumunda satışın gerçekleşmeyeceğini dile getiren Keleş, belediyenin de bu  çalışmayı gerçekleştirecek kaynağa ihtiyacı olduğunu, kombinanın genişlemek için yeterinden fazla alanının olduğunu ifade etti.

 

Üyelerin konu üzerinde görüşlerini belirtmesinin ardından geçilen oylamada üç üye red oyu verirken, satış için encümene yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.