Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis teşkilatının kuruluşunun 165. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Emniyet Müdürlüğü bahçesinde dualar eşliğinde kurban kesildi.

İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Türk Polis Teşkilatı olarak 165. yıl dönümümüzü kutluyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhları şaad olsun. Kurbanımızı kestik inşallah kazasız bir yıl geçirmeyi arzu ediyoruz. Düzcemize hizmet vermekten son derece mutluyuz ve tüm yurtta olduğu gibi Türk Polis Teşkilatı Düzce'de de halkın huzur ve güveni için 24 saat görevinin başındadır dedi.
Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki programa katılan 1993 yılında şehit düşen polis memuru Yusuf Kenan Işıldak'ın babası Kemal Işıldak Emniyet Müdürü ile bir süre görüştü ve günlerini kutladı.

Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen törenin ardından Düzce Şehitliği'nde de tören düzenlendi.
Törene İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Belediye Başkan yardımcısı İsmail Tanyel, İl Müftüsü Alaattin Gürpınar, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Çakır, emniyet mensupları, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Emniyet Müdürü Ali Gezer'in şehitlik anıtına çelenk sunumu ile başlayan törende bir konuşma yapan Ali Gezer “bugün üzerinde huzur ve esenlikle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden sizlerin manevi huzurunda teşkilatımızın 165. yılını idrak etmenin şerefini yaşamaktayız” dedi. Törende Kuran-i Kerim okundu ve İl Müftüsü tarafından yapılan duanın ardından şehit mezarları ziyaret edildi.