Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde yapılan ortak basın toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, sanatçıların belli olduğunu ve standların 30 Ağustos Zafer Bayramı'ndan sonra kurulmaya başlayacağını ifade etti. Demirel, daha önce yayınladıkları sanatçı listesinde hiçbir değişiklik olmadığını sadece  birkaçının yerinin değiştiğini vurguladı.

"Öncelik Düzceli esnafa."

DESOB Başkan Vekili Metin Çevik, 90 stand kurulacağını ve bu standlardan yarısının satıldığını ifade etti. Düzceli esnafa öncelik verildiğini fakat yarından sonra dışarıdan gelen talepleri de değerlendireceklerini belirten Çevik biz Düzceli esnaftan daha çok talep bekliyoruz dedi. Şehir dışından çok talep olduğunu ifade eden Çevik, "Düzceli esnafa öncelik vermiştik ve yarına kadar dışarıya stand vermiyorduk. Yarından itibaren Düzce dışındaki talepleri de değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.
TSO Başkan Vekili Bahri Bakan, TSO'ya bağlı esnafların taleplerinin yoğun olduğunu ve bundan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. İsteklerinin bütün standları Düzce esnafına satmak olduğunu belirten Bakan, esnaflardan bu fırsatı kaçırmamalarını istedi.