Çavuşlar mevkiinde yapılan ve hak sahiplerinin yapılan evlerine geçtiği Çavuşlar TOKİ Konutlarında Fatma Keskin, ev hakkının yandığını iddia etti. Keskin, 2011 yılında ev hakkı kazandığına dair elinde belgesi olmasına rağmen isminin sistemde gözükmediğini söyleyen yetkililerden açıklama beklediğini dile getirdi.
Keskin,” Durumum yok. Komşularımdan alıyorum haberleri. 2011 yılında verdikleri kağıtla imza atmak için gittim. İsmim sistemde gözükmediğini söylediler. İkinci dosya açmanız gerek dediler açtım. Şimdi onu da yapmamışsınız diyorlar. Ev hakkım gitti. Komşularım evlerine yerleşti ben hala hakkımı alamadım.” Dedi.
Tek hatasının okuryazar olmamasına bağlayan Keskin, mağdur olduğunu söyledi.

 

 

 

Keskin, “nereye gitsem o izinli bu izinli diyorlar. Oradan oraya yolluyorlar. Ben her yere yürüyerek gidiyorum. Para bulamıyorum otobüse verecek. İş uzadıkça uzuyor. Bana ev hakkınız şundan dolayı yandığını söylesinler yeter ama onu da söylemiyorlar. Komşular ismin anons edildi diyor, valiliğe gidiyorum sistemde gözükmüyorsun diyorlar. Ben bu işi anlamadım.” Diyerek durumun karışık olduğunu dile getirdi.

 

 

Eşinin rahatsızlığından dolayı bu işleri kendisinin takip ettiğini dile getiren Fatma Keskin, okuryazar olmadığı için bu işin bu kadar karıştığını söyledi. Çocuklarıyla birlikte Karaca Mahallesi’nde ev tuttuğunu ancak evin çok kötü olduğunu bir an önce bu konuya açıklık getirilmesini istedi.

HABER: G.KARDUZ