20 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlanan "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile Artvin Ardanuç Kaymakamlığı'na atanan Yığılca Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar için veda programı düzenlendi. İlçedeki bir restaurantta organize edilen veda yemeğine Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, daire amirleri, siyasiler, STK başkanları ve muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.


 
Duygulu konuşma
İlçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Sancaktutar’ın duygusal konuşması herkesi duygulandırdı. Yığılca’nın kendisinde derin hatıralar ve izler bıraktığını söyleyen Sancaktutar, "Yerel yönetim, İGM üyeleri, siyasi parti başkanları ve muhtarların uyum içinde örnek projeler uyguladığına inanıyorum. Yığılca'mız dünya konjektöründe vizyondaki yerini hızlı bir şekilde alıyor ve almaya da devam edecek." dedi.
İlçenin herkesin gözdesi olacak güzelliklerle dolu olduğunu da sözlerine ekleyen Sancaktutar, konuşmasının sonunda helallik istedi.

"İlçemizin altın anahtarını kendisine takdim ettik"
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ise yaptığı konuşmada "Sayın kaymakamımız artık Yığılca'mızın bir evladı. Onu belediye meclis kararımızla fahri hemşehri ilan ettik ve ilk defa ilçemizin altın anahtarını kendisine takdim ettik ve bundan da gurur duyuyorum. Şahsım ve ilçem adına sayın kaymakamımıza yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Haber:C.ÜSTÜNER