Konuralp Ortaokulu’na giden engelli bir öğrenci ilefedakar annesinin yaşadığı zorluk bir vatandaş tarafından görüntülenerek Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na ulaştırıldı.

Tekerlekli sandalyeye mahkum olan ancak her şeye rağmen yaşama sevincini kaybetmeyerek eğitimine devam eden bir öğrenci fedakar annesi tarafından her gün yılmadan sınıftaki sırasına kadar sırtında taşınıyor.

Whatsapp İhbar Hattı’mıza ulaşan görüntüde fedakar annenin engelli kızını her gün okul servisine kadar getirip götürdüğü, servis şoförünün aracı engelli öğrencinin evine ve okuluna yaklaştırmaması nedeniyle annenin kızını okula sırtında taşırken yaşadığı zorluk yansıyor.

Yaşanan zorluğu cep telefonuyla görüntüleyerek anne ve kızı için duyarlı olunmasını talep eden vatandaş, servis şoförünün aracı engelli kızın evine ve okula yaklaştırmadığını iddia etti.

Şoförün aracı öğrencilerin can güvenliği tehlikeye atmamak amacıyla okul kapısına kadar getirmediği ifade edildi.

Daha önceki servis şoförünün engelli öğrenci ve annesine bu konuda yardım etmesine karşın aynı uygulamayı şuan görevli şoförün yapmadığını iddia eden duyarlı vatandaş,mağduriyetin bir an önce giderilmesi ve servis şoförünün anneye yardımcı olması için çağrıda bulundu.