Festival için Beyköy'de oluşturulan kamp alanında buluşan katılımcılar, ilk gün Beyköy-Konuralp etabı için pedal çevirdi. Konuralp turu içerisinde yer alan Düzce Üniversitesi etabı için Konuralp Yerleşkesine ulaşan bisikletliler, Düzce Üniversitesi Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak tarafından karşılandı.

Üniversite etabı kapsamında önceden belirlenen 3 kilometrelik güzergâhı tamamlayan bisikletliler, Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu önündeki etkinlik alanında mola verdi. Şafak tarafından Düzce Üniversitesi ve etkinlikle ilgili yapılan açılış konuşmasının ardından, Düzce Bisikletliler Platformu Başkanı Nizamettin Ulaş, katılımcılara ve Düzce Üniversitesi'ne teşekkür ederek, keyifli ve başarılı geçen bir etkinlik olması dileklerini iletti.



Festivale katkılarından dolayı Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve tüm Üniversite çalışanlarına teşekkürlerini ifade eden Ulaş, katkılardan dolayı Rektör Çakar adına Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak'a teşekkür plaketi takdim etti.



Konuralp Turizm Marka Derneği'nin katkılarıyla kasaba pirincinden pilav ikramı da yapılan etkinlik, sanatçılar Defne Ilgaz ve Özlem Ancak'ın canlı müzik dinletisi ile devam etti.



Keyifli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlik, bisiklet tutkunlarının kamp yerine doğru hareket etmesi ile son buldu.


Haber: Ö.YILMAZ