Son Valililer kararnamesiyle Düzce’ye atanan Vali Ali Fidan, ilçeleri tanımaya devam ediyor. Fidan bugününü Kaynaşlı’ya ayırdı. Öğlen saatlerinde ilçeye gelen vali Ali Fidan Kaynaşlı Kaymakam’ı Şenol Koca, Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve kurum amirleri ile vatandaşlar karşıladı.Uzun bir tokalaşma merasimin ardından Vali Ali Fidan, kaymakam Şenol Koca’nın makamına geçti. Fidan’a ziyaretlerinde İl jandarma komutanı Jandarma Kd. Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de eşlik etti.

Kaymakamlık Şeref defterini imzalayan Vali Ali Fidan, brifing aldıktan sonra Kaynaşlı Esnaf ve Sanatkarlar odasına geçti. Burada oda başkanı ve üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan Fidan, çıkışta basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Fidan, “ Daha önce Akçakoca’daydık. İlçelerin ihtiyaçlarını tanımaya devam ediyoruz. Bu da verimli bir ziyaret olacak.” dedi.

Vali Ali Fidan, Beşiktaş Kulübünün Kurugöl'e yatırım yapmaktan vazgeçmesinin ardından Kaynaşlı’daki yeni alternatif arayışları ile ilgili bilgi verdi.  Fidan, geçtiğimiz günlerde beraberinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar'la birlikte sessiz sedasız Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey Köyü civarında ormanlık arazide bulunan "Yayla Göl"de incelemede bulunmuştu. Fidan, Konuya ilişkin şunları söyledi:

Beşiktaş’ın daha öncede bir talebi olmuş yeniden bir talepte bulundular. Bizde onun için uygun yerleri inceledik. Zamanla görüşülecek. Biran önce sonuçlanın istiyoruz.  İnşallah Fenerbahçe gibi Beşiktaş’ın da bir tesisini kazandıracağız. Bundan bizde memnun olacağız.  Buna yönelik çalışmalar devam ediyor.  Yakın zamanda sonuçlanacağını ümit ediyoruz.”

HABER;S.KAŞKIR