İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve illerin tanıtımda yarıştığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'nın 3 günü geride kaldı. 25 Ocak Perşembe günü başlayan ve bugün sona erecek olan fuarda haftasonu katılım gözler görülür şekilde arttı.

Turizmde hak ettiği noktaya geç de olsa ulaşmak isteyen Düzce'nin bu yıl da büyük umutlarla katılım sağladığı EMITT'te şehrin doğal, tarihi, turistik ve kültürel zenginlikleri stantları gezen misafirlere anlatılıyor.

Düzce'nin güzellikleri anlatılıyor
Dört mevsimin doyasıya yaşandığı, denizi ve yeşili içerisinde barındıran, şelaleleri, gölleri, yaylaları ile parmakla gösterilecek değerlere sahip olan, bir çok milletin yıllardır barış içinde yaşaması ile kültür mozaiğinin en güzel örneğini sergileyen Düzce'ye hem gelen turist sayısını arttırmak hem de yatırımcı çekmek için gösterilen çabaya ilin idarecileri ve yerel yöneticileri de destek veriyor.

Kafkas oyunlar renk kattı
Bu kapsamda dün Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve tüm belediye başkanları fuara katılarak, tanıtıma katkı sağladı. Kafkas oyunlarının renk kattığı Düzce stantları uzun süre boş kalmadı. Ziyaretçilere hem Düzce'yi daha yakından tanımalarına imkan sağlayan broşürler dağıtıldı hem de yöresel lezzetler ikram edildi. Konuklarla zaman zaman birebir ilgilenen vali ve başkanlar, Düzce önemli bir turizm durağı olduğunu anlattı.






Haber: C. ÜSTÜNER