Akçakoca Çuhallı Çarşısı'nda düzenlenen festivale, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Türkiye Gençlik Federasyonu Başkanı Rıza Sümer, GAİD Başkanı Furkan Genç ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye Gençlik Federasyonu Başkanı Rıza Sümer, gençlerin birarada olmasının güzellik ve sevinç yarattığını belirterek, ''Gençlerimizi iyi anlamda okumak ve anlamak, onların her zaman en iyiyi yapmalarına neden olacaktır. Gençleri anlayarak hareket etmeliyiz'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Akçakoca gençliğinin önemine değinerek, “Genç Akçakoca İletişim Derneği ve yöneticilerini böyle bir festival düzenlemelerinden dolayı kutluyorum. Gençlere her zaman sahip çıkma sözü veriyorum. Onlar bizim her şeyimiz'' dedi.

GAİD Başkanı Furkan Genç ise festivali düzenlemede özellikle Belediye Başkanımız Fikret Albayrak'a yardımlarından dolayı teşekür ettiklerini belirterek, ''Bütün gençleri birlik ve beraberliğe davet ediyoruz ve sizlere hoşça vakit geçirtmek için buradayız'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından, festivalin ilk gününde Harfbaz ve Efe ( Rap ), Grup Varta ( Rock ) ve ApolloN ( Pop Müzik ) sahne alırken konserlerin ardından kumsalda ateş yakıldı ve gençler gitar eşliğinde şarkılar söyleyerek eğlendi.

Festivelin 2. günü Egemen ( Karadeniz )'in konseriyle başladı. Ardından Grup Sen-Kop ( Pop-Rock ) ve Grup Enerji ( Rock ) seslendirdikleri parçalarla festivale katılanlara keyifli saatler yaşatırken saat 00.00'da sahne alan DJ Party ise remixleriyle gençleri coşturdu.

Haber; C. ÜSTÜNER