İlk olarak 2007 yılında Trabzon Barosu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Karadeniz Bölgesi Barolar arası Futbol Turnuvasına bu yıl Düzce Barosu ev sahipliği yapıyor. Bugün start veren turnuva öncesi dün akşam Plaket Töreni ve Gala yemeği düzenlendi.

 

 

 

Yemeğe Vali Ali İhsan Su da katıldı. Yenilen yemeğin ardından Vali ali İhsan Su, Düzce’nin bu ay çok önemli organizasyonlar ev sahipliği yaptığını hatırlatırken, bu turnuvaya da ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Tüm takımlara başarılar diledi ve birlik ve beraberliğin kazanmasını istedi.

 

Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Av. İzzet Güneş Gürseler ve Düzce Baro Başkanı Ali Dilber yaptıkları konuşmalarda tüm takımlara başarılar diledi.

 

 

 

Konuşmaların ardından gecede turnuvada emeği geçenlere plaket takdimi edildi.01 - 05 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya katılan takımlar 4 grup halinde mücadele edecek ayrıca turnuvaya 4 misafir baro takımı katılacak.

Turnuvada, Samsun,Sakarya ,Amasya, Bolu, Ordu ,Giresun ,Rize Çankırı, Tokat,Kastamonu,Erzincan, Çorum, Düzce ,Sinop,Zonguldak,Bartın baro takımları mücadele ederken, misafir grup olarak ise, Adana, İstanbul,İzmir Ve Kocaeli baroları katılacak.

 

Haber; S.KAŞKIR