Düzce'de başladığı meslek hayatına İstanbul'da devam eden sürekli basın kartı sahibi Gazeteci Gürbüz Kamburoğlu, Düzce merkez Büyük camiide İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi..

Gazeteci Gürbüz Kamburoğlu'nun Merkez Büyük Camiide  kılınan cenaze namazına Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, merhumun yakınları  dostları ve bir grup gazeteci de hazır bulundu. Cenaze namazı öncesi düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tayhan, Gürbüz Kamburoğlu'nun Düzce'de "ileri" gazetesi'nde başladığı meslek hayatına İstanbul'da "Tercüman" ve "Güneş" Gazetelerinde devam ettiğini belirterek, merhuma rahmet diliyerek, meslektaşlarına ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar temennisinde bulundu.

Merhumun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında defnedildi. Gazeteci Kamburoğlu, Düzce Kültür Mahallesi'nden Merhum Ethem ve Merhume Bedriye Kamburoğlu'nun oğulları, Rabia Kamburoğlu'nun   eşi, Gülşen Pınarlı'nın abisi, Handan, Bülent ince ve Nihan, Vural Halaçoğlu'nun babaları, Kerem ve Can ince'nin, öykü ve Beste Halaçoğlu'nun dedeleriydi.    

Haber:E.TAYHAN