AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladılar.
 
Keşir, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Gazetecilik, demokratik toplum düzeninin korunmasına katkıda bulunan, ilkeli, tarafsız, sorumlu bir bilinçle icra edilen, zahmetli bir görevdir.
Toplumun, aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde, gazetecilik mesleğini büyük bir özveri içinde yerine getiren, yazılı ve görsel medya çalışanlarına önemli görevler düşmektedir.
Mesai mevhumu olmaksızın çalışan, ülke ve dünyada neler olup bittiğini kamuoyu ile paylaşan, bir nevi toplumun gözü kulağı olan gazetecilerin demokrasimize, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine olan katkılarının dün olduğu gibi bundan sonra da süreceğine inanıyorum.
Görevlerini her koşulda icra eden, şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif rol oynayan tüm kıymetli meslektaşlarımın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
 
“Gazetecilik mesleği, çok yönlü bir misyonu içermekte”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise mesajında şunları kaydetti;
"Gazetecilik mesleği, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Basın, Türkiye’nin çağdaşlaşma sürecinde önemli görevler üstlenmekte ve üstlendiği görevleri de başarıyla yerine getirmektedir.
Doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışıyla hareket eden gazeteciler, dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylar hakkında bizleri bilgilendirmekte ve yaptıkları bu çalışmalarla yaşanan gelişmeleri kayıt altına alıp, önemli bir tarih arşivi oluşturmaktadır.
Bu minvalde tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını diler sevgi ve saygılarımı sunarım.”