Bu yıl 10.'su düzenlenen Konuralp Sünnet Şenliği yapılan eğlence programıyla start aldı. Sunuculuğunu İpek Tanrıyar'ın yaptığı şenlikte ilk olarak sahneye çıkan sanatçı Bizim Gönül şenliğe katılanları eğlendirirken, daha sonra sahne alan Nez sevilen parçalarıyla şenliğe katılanları şarkılarıyla eğlendirdi. Nez'in şarkılarıyla doyasıya eğlenen Düzceliler, danslarıyla şarkılara eşlik etmeyi de unutmadı.

Nez'in ardından sahneye çıkan sanatçı Sinan Özen'de hareketli şarkılarıyla katılımcılara eğlendirirken şenliğin çoşku dolu havasına kendilerini kaptıran Düzceliler şarkılarla doyasıya eğlendi,

Şenlik sonunda Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut, sanatçılara şenliğe katıldıkları için hediye verirken, düzenlenen programın ilk gecesi havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Şenliğin ikinci gününde Konuralp ve çevre köylerden 115 çocuk sünnet olurken sünnet olacak çocukların bazıları sünnet sırasında gözyaşlarını tutamazken . sünnet esnasında Mehteran Takımı Konuralp içinde gezerek Mehteran gösterisi de yaptı.