Öncü Medya Grup çalışanları her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen yemekte biraraya geldi. Öncü Medya Grup Başkanı Önder Tonyalı'nın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı geceye, eşi Ülkü Tonyalı, ev sahipliği yaptı.

Gecede yapılan konuşmalarda, televizyon, radyo ve gazeteyi bünyesinde barındıran Öncü Medya Grup olarak yoğun bir çalışma dönemine girilecek olan kış döneminde seyircilerin ve okurların karşısına en iyi haber ve programlarla çıkmanın hedeflendiği vurgulandı. Öncü Medya Müdürü Pelin Güven Yıldırım, Manşet Gazetesi Haber Müdürü Canan Üstüner ve Program Yapımcısı Erol Tayhan, yemek öncesi yaptıkları konuşmalarda, Öncü ailesinin büyük bir aile olduğunu ifade ederken, başarılara başarı katmak adına yeni sezona en iyi şekilde hazırlık yapıldığını ifade etti.
Teknik donanım adına da atılımlar yaparak son teknoloji cihazlarla, kendini her geçen gün yenileyen Öncü Medya Grup'un Düzce'de en çok tıklanan internet sitesi, en çok izlenen televizyon kanalı ve en çok okunan gazete olarak her zaman zirvede kalmayı başardığı dile getirildi.

 



Öncü ailesinin geleneksel yemeğinde şubat ayında 20. yılını geride bırakacak olan Öncü TV'nin emektarları da unutulmadı. Yıllardır kurum bünyesinde çalışan isimlerin de ödüllendirildiği gece, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 



Haber: C. ÜSTÜNER