Genç DÜSİAD Komisyonu I. İstişare toplantısına, DÜSİAD Genel Sekreteri Mehmet Emin Güneş, Genç DÜDİAD Komisyonu Eş Başkanı Yusuf Celiloğlu ve komisyon üyeleri katıldı.
I.İstişare Toplantısında Genç DÜSİAD’ın kuruluşundan bugüne yaptığı faaliyetler slayt gösterisi ile anlatılırken, önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan faaliyetler de konuşuldu. Toplantıda açılış konuşmasını yapan DÜSİAD Genel Sekreteri Mehmet Emin Güneş, yaklaşık bir buçuk yıl önce 3 kişi ile kurulan komisyonun bugün yüz kişiyi geçtiğini ve özverili şekilde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Güneş, “Ömer Gaydanoğlu başkanlığında kurulan Genç DÜSİAD, bir buçuk yıl içerisinde hedefledikleri 99 sayısını geçmiş ve tüm üye arkadaşlar ile birlikte yoluna emin adımlarla ilerlemektedir. Diğer illerin genç komisyonlarına bakıldığında Düzceli genç işadamlarımız ile iftihar etmemek mümkün değil. Sık sık bir araya gelerek, birbirine değer vererek çalışmalar sayesinde diğer illeri geride bırakarak çok başarılı çalışmalara imza atılmıştır. Bundan sonrada emin adımlarla ve özverili çalışmalar ile çok daha iyi işlere imza atılacağına inanıyorum”dedi.
Genç DÜSİAD Komisyonu Eş Başkanı Yusuf Celiloğlu ise yaptığı konuşmasında, “Daha önceki toplantılarımız üç kişi ile yapılıyordu, bundan sonra yeni yönetim oluşturularak geniş katılımla toplantılarımızı yapmak istiyoruz. 24 kişilik yönetim kurulunu oluşturduktan sonra bizler DÜSİAD’tan neler bekliyoruz, birbirimize nasıl katkı sağlarız onları ve Bizler komisyon olarak Düzce’de neler yapmalıyız onları  araştıracağız” dedi.
Genç DÜSİAD I. İstişare Toplantısı, kuruluşundan bugüne yapılanların anlatılması, yeni dönemde yapılması gereken organizasyon ve faaliyetlerin konuşulması ile sona erdi.