Türkiye Büyük Millet Meclisinin en genç milletvekilli Muhammet Bilal Macit, dün akşam Genç MÜSİAD tarafından Pelemir Otel’de düzenlenen iftar programına katıldı. Düzce’nin üç milletvekili, protokol üyeleri, Genç MÜSİAD Genel Başkanı ve genç işadamları katıldı.

Türkiye’nin en genç milletvekili olan 27 yaşındaki İstanbul milletvekili Muhammet Bilal Macit, iftarda yaptığı konuşmada, uzun zamandır Düzce’den davet geldiğini söyledi.

Macit, “Genç MÜSİAD ve diğer genç derneklerin çalışmalarını takip ediyordum. Gençlerin İlçelerden köylere kadar her yere gittiklerini biliyorum. Buraya gelmek de benim için çok büyük keyif oldu. Düzce’nin 3 değerli milletvekili var. Onların yaptığı çalışmaları az çok biliyorum. Düzce’nin sorunları ile birebir ilgileniyorlar.”dedi.
Düzceli genç işadamları ile tecrübelerini paylaşmak istediğini belirten Macit, katkı sağlayabildiği takdirde mutlu olacağını ifade etti.

Macit, “ En genç milletvekiliyim ilkler statik değişmez ama “en”ler değişir. Buradaki arkadaşlarımızda farklı meslek gruplarında en iyiler olacak. Bende tecrübelerimi paylaşarak onlara katkı sağlarsam ne mutlu bana. Siyaset, insanları etkilemek yada kişisel anlamda mutluluklarında pay sahibi olmak demek. Bunun için buradayım. Onlardan da öğrenecek çok şeyim var. Bir yerlere gittiğimizde biz sadece onlardan bir şeyler aktarmak öğretmek gibi bir havam yok. Tam aksine onlardan bir şeyler öğreniyoruz. Milletvekili dediğimiz kendi jenerasyon en iyi olması değil. Bizim için en önemli olan toplum taleplerini en iyi okuyabilen ve onlarla iç içe olan demektir. Anlamak dinlemek ve öğrenmek için buralardayız.” Dedi.

Haber;H. İŞCAN