1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Düzce’de bu zamana kadar önemli çalışmalar yapan Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri İl Müftüsü Hüseyin Can’ı ziyaretlerinin ardından Cedidiye Camii’nde temizlik yaptı.

“Bu tarz etkinliklere katılmak üzere 14-29 yaş arası gençlerimizi davet ediyoruz”
15 kişilik gönüllü ekiple yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Düzce Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Ahmet Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

“Düzce Gençlik Merkezi liderleri ve gençlik merkezi gönüllüleriyle Camiler ve Din Haftası münasebetiyle gençlerimizle birlikte cami temizliği yaptık. Dün de Düzce İl Müftümüz Hüseyin Can’ı, il müdürümüz Feyzullah Dereci ve gönüllü gençlerimizle birlikte ziyaret ettik. Dernek olarak önemli gün ve haftalarda gençlerimizle birlikte bu tarz etkinlikleri yapıyoruz. 15 tane gönüllü gencimizle birlikte bu etkinliği yapmış durumdayız. Gençlik Merkezi olarak önümüzdeki haftalarda da bu tarz etkinlikleri gönüllü gençlerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Bu tarz etkinliklere katılmak üzere 14-29 yaş arası gençlerimizi davet ediyoruz.”
“Gençlerin, yapmak istediği bir şey varsa mutlaka Gençlik Merkezi’ne gelmesi gerekiyor”



Gönüllü Üye Eda Çetin de mutluluğunu dile getirerek şöyle konuştu:

“Camiler haftası nedeniyle cami temizliği yapıyoruz. Şu yeleği giydikten sonra insan çok farklı duygular hissediyor. Buradaki arkadaşlarımızın severek burada olduğunu biliyorum. Gençlik Merkezi’ni bazı insanlar farklı olarak algılıyorlar. Ben 3 yıldır buradayım ama bu yıl aktif olarak çalışmaya başladım. Gençlerin, yapmak istediği bir şey varsa mutlaka Gençlik Merkezi’ne gelmesi gerekiyor. Burada yapmak istediği ile ilgili çalışma yapılacaktır.”

“Sadece üniversitedeki öğrenciler değil herkesi davet ediyorum”
Diğer bir gönüllü üniversite öğrencise Anıl Aydın Şener de düşüncelerini şu cümlelerle anlattı:

“Malatya’da Gençlik Merkezi’nin aktif olarak üyesiydim ve üniversiteyi kazanınca buradaki Gençlik Merkezi’ne üye oldum. Buradaki ilk çalışmam bu oldu. bu etkinliğe gönüllü olarak katıldım. Manevi ve ruhsal yönden çok güzel faaliyetlerde bulunuyoruz, topluma katkı sağlıyoruz. Sadece üniversitedeki öğrenciler değil herkesi davet ediyorum.”



“Gençlik Merkezi, gönüllü gençleriyle ayakta”
Yaptıkları çalışmayla ilgili bilgi veren diğer bir gönüllü genç Kübra Günoğlu ise şöyle konuştu:

“1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olduğu için buradayız. Dün il müftümüzü ziyaret ettik. Bugün de gönüllü arkadaşlarımızla Düzce’nin en büyük camisi Cedidiye Camii’ne geldik. Bizim sosyal sorumluluk projelerimiz var. Gençlik Merkezi’nde gençlerin iyilik ağacı projesi kapsamında buradayız.  Ayrıca kitap okuma halkalarımız ve değişik projelerimiz de bulunuyor. Yıl boyunca etkinliklerimiz devam ediyor. Gençlik Merkezi, gönüllü gençleriyle ayakta, o yüzden bütün gençlerimizi buraya davet ediyoruz.”



Haber: M. AYDIN